RECEPTEN ZOEKEN OP ZUINIG MET TANTE DORA

Op onze website staan honderden recepten, en elke week komen er recepten bij. Het zijn gerechten die met eenvoudige en goedkope ingrediënten worden bereid, maar die desondanks wel erg lekker, en in veel gevallen ook erg gezond zijn. Handig voor mensen die voedsel krijgen van de Voedselbank, of die anderszins niet veel geld hebben om aan eten uit te geven. Of voor mensen die liever voor een paar euro een goede, zelfbereide maaltijd eten, dan voor veel geld een fabriekshap uit de magnetron.

Nee, helaas: je kunt nog geen Tante Dora kookboek in de boekwinkel kopen. Misschien komt het er een keer van, als een uitgever het aandurft. Maar alle recepten die we hebben geschreven in de vier jaar dat Dora bestaat, zijn gemakkelijk terug te vinden op de site. Inderdaad: alle recepten, en dat helemaal gratis. Zo kun je ze vinden:

  • Via het archief Koken met tante Dora, in de rechterkolom op de pagina. Dit archief bevat 450 recepten, en is onderverdeeld in diverse categorieën, zoals Voedselbankrecepten en Eten uit de tuin of de natuur. De recepten zijn geordend op verschijningsdatum: de meest recente bovenaan.
  • Via de zoekmachine, rechts bovenaan op de pagina. Met de interne zoekmachine kun je op trefwoorden recepten vinden. Als je bijvoorbeeld iets met tomaten wilt koken, typ dan ‘tomaten’ in, en druk op ENTER. Dan verschijnen er allerlei artikelen waarin het woord ‘tomaten’ voorkomt, waaronder een groot aantal recepten.

Maak dus gericht gebruik van dit online zuinige kookboek, dat met een muisklik binnen handbereik is. Meer lekkere, betaalbare, en vooral traditionele recepten vind je op het eigen weblog van Neef Groen (Paul Hoftijzer), Nederlands Dis:

http://www.nederlands-dis.nl/

LEES MEER:   Voedsel bereiden is iets dat je moet leren:

http://www.dora-besparen.nl/de-keuken-van-tante-dora/hoe-leer-je-koken/

Dit vind je misschien ook leuk...