BESPAREN? SOMS MOET JE GEWOON JE ONDERBEWUSTZIJN HET WERK LATEN DOEN!

We schrijven het wel eens vaker: besparen zit in je hoofd. Als je mind-set niet goed is, dan lukt het besparen ook niet. Je moet er een beetje naar gaan leven, hoe moeilijk dat soms ook is. En in veel gevallen moet je gewoon wat geduld hebben.

dora-hersenen-programmeren

Heb je een nieuw dekbed nodig, en zit je tegen de prijs aan te hikken? Ga dan niet meteen naar de eerste de beste beddenwinkel, en koop niet het eerste het beste dekbed. Neem je eerst voor, om een dekbed te gaan kopen. Vaak is een nieuw dekbed niet meteen een dringende aanschaf, dus je hebt even de tijd. Kijk om je heen, loop eens een winkel binnen, kijk op internet, en pluis de foldertjes uit (digitaal of op papier). Schrijf de exacte maten op een papiertje en bewaar dat papiertje in je portemonnee. Houd het in de gaten.

Praktische psychologie

Zo gaat dat dekbed als het ware in je hoofd zitten. Overal waar je komt, met wie je praat, wat je ook leest: je onderbewustzijn is bezig met de zo goed, en zo goedkoop mogelijke aanschaf van een dekbed. Je denkt niet meer: ach, ik koop wel een dekbed. Je denkt: ik koop alleen een dekbed als de prijs en de kwaliteit goed zijn. Praktische psychologie! Volgens ingewijden werkt dat ook als je een leuke partner zoekt. Maak jezelf een beeld van je toekomstige, wen eraan, houd dat beeld vast, en je zult zien: op een dag kom je die leukerd vanzelf tegen, en weet meteen: ja, die!

Dat geldt dus ook voor dekbedden! Op een dag zie je een advertentie voor een uitverkoop in het huis-aan-huisblad staan, voor een dekbed van een prima merk, precies wat jij wilt, maar dan voor de helft van de prijs die jij al eerder hebt gezien in andere winkels. Hebbes! Het wachten en kijken en zoeken heeft geloond! Grote kwaliteit voor een kleine prijs.

Dora ontspannen

Heb geduld, laat jouw onderbewustzijn het werk doen, laat de geheime krachten van de kosmos jou en het ding dat je zoekt bij elkaar brengen, en verbaas je er niet over dat het ook echt lukt. Je moet je onderbewustzijn als het ware programmeren, het voeden met aandacht en geduld. Het klinkt zweverig, maar het werkt echt. En het is altijd superleuk als het lukt. Succes!

brainstorming

LEES MEER:   Energie besparen werkt vaak ook zo, lieten we al eerder zien:

http://www.dora-besparen.nl/gedachte-van-de-dag/energie-besparen-is-een-kwestie-van-gedrag/

 

Dit vind je misschien ook leuk...