EEN JOJOGEWICHT GAAT JE VEEL GELD KOSTEN

Pas je alweer in je bikini? Durf je alweer in een strak afkledend T-shirt te lopen? Is al het pepernoten- en oliebollenvet alweer van je botten? Hartstikke mooi! Maar houd dat gewicht dan wel vast. Want een jojogewicht dat elke keer op en neer gaat, kost je handenvol geld.

Als je twee of drie kilo lichter of zwaarder wordt, dan passen je kleren niet meer. Of ze zitten te strak, of ze zakken van je bips. Niet alle kleding komt in stretchkwaliteit. Tante Dora kent echt mensen die bijna elk jaar een nieuwe garderobe kopen, omdat hun gewicht sterk is veranderd. Reken maar uit wat dat kost.

Stabiliteit

Er zijn honderdduizend redenen waarom je op gewicht moet blijven. De stabiliteit in je kledingkast, en daarmee in jouw portemonnee, is een heel belangrijke reden. Als het om het kleedgeld gaat, kun je nog beter een maatje teveel hebben, als je maar op dat gewicht blijft. Tenzij je heel regelmatig jojoot, dus: vijf kilootjes erbij in de winter, vijf kilootjes eraf in de zomer. Dan heb je maar twee garderobes nodig. Maar je moet wel kiezen. Anders gaat het je veel geld kosten.

LEES MEER:   Een goede gezondheid, daar kun je ook mee besparen:

http://www.dora-besparen.nl/gedachte-van-de-dag/bespaar-door-een-goede-gezondheid/

 

Dit vind je misschien ook leuk...