EEN MOOIE AANBIEDING? MAAK EEN BESPAARSELFIE EN DEEL!

Het wordt langzamerhand de gewoonte onder foodies, om van elke maaltijd die ze buiten de deur eten een foto te maken en die te delen. Facebook loopt vol met foto’s van bijzondere hapjes, waarmee anderen jou jaloers willen maken. ‘Wij zitten hier culinair te smikkelen, en jij zit thuis aan de diepvriespizza, lekker puh!’ Vooral hipsters delen graag gefotografeerde hapjes, zeker als er moeilijke dingen in zitten, zoals quinoia of linksdraaiende Peruaanse veenbessen. En dan graag als selfie, zodat hun interessante baard er ook op komt.

dora-selfie-voedsel

Wij bespaarders moeten onze eigen selfies gaan maken. Bespaarselfies dus! Als je in een winkel een te gekke en voordelige aanbieding ziet: maak er een selfie van en deel die met je vriendennetwerk. Als je ergens nog een late partij goedkope asperges ziet liggen, of een bak Hollandse aardbeien voor ruim minder dan twee euro: deel dan ‘wie’ en ‘waar’.

Viral

Smile, maak een foto van jou en je aanbieding, en zet ‘m op het web. Maak iedereen jaloers, en zet ze op het goede spoor. Deel de mooie aanbiedingen, zodat ze viral gaan. Kijk, zo wordt het sociale netwerk echt sociaal: door te delen! Het leek ons een waardevolle gedachte, voor een koude dinsdag in mei. Graag gedaan.

GROENTE EN FRUIT

LEES MEER: Nog zo’n filosofische vraag: hoe weet je of een supermarkt goedkoop is?:

http://www.dora-besparen.nl/gedachte-van-de-dag/hoe-weet-je-of-een-supermarkt-goedkoop-is/

 

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Marga schreef:

    Goed idee! Nooit over nagedacht.
    Moet ik wel via whatsapp doen want heb geen facebook.
    Maar dat kan natuurlijk ook, er staan wel een paar mensen in die blij zijn met aanbiedingen.