ER STAAT VEEL LECTUUR GRATIS ONLINE

Het gaat dit wekeinde een beetje regenen, zeggen ze. Echt weer om op de bank te gaan liggen, met een deken om je benen, een kop warme chocolademelk naast je, en een lekker moeilijke kruiswoordpuzzel om op te lossen. Vroeger moest je naar de tijdschriftenwinkel of naar de Bruna, als je bijvoorbeeld een puzzelboekje wilde. Tegenwoordig hoef je de deur niet meer uit, en kun je puzzelen op je tablet. Daar hoef je niet eens wat voor te betalen, want veel puzzels worden gratis aangeboden, elke dag nieuwe voorraad.

dora-kruiswoord

Als je een echte puzzelfanaat bent, dan weet je dat al lang. Maar wie af en toe zin heeft in een sudoku of een Zweedse puzzel, hoeft dus geen geld meer uit te geven aan een puzzelboekje. Zelfs de puzzelwoordenboeken staan online.

Strips

Er staat veel lectuur gratis online, waar je vroeger voor moest betalen. Lifestyle, recepten, reportages: ga zoeken, en je vindt het. Zelfs strips staan tegenwoordig op het internet, zoals Jan, Jans en de kinderen en nog een aantal. Het is geen stripalbum, maar het is wel leesvoer, waarvoor je vroeger bij de bladenman wezen moest. En nogmaals: het kost niets.

Ga eens op zoek, als je je de aanstaande regenachtige zondagmiddag verveelt. Misschien vind je wel een site waar je in de toekomst vaker heen wilt. Om te puzzelen, om make-uptips te lezen, of om de strip van de dag te bekijken. Veel lectuur staat tegenwoordig gratis online. Dat is heel fijn voor je portemonnee.

Dora kranten delen klein

LEES MEER: Nog een spaarzame tip: papieren kranten en tijdschriften delen met je buren, simpelweg door een gat in de heg:

http://www.dora-besparen.nl/gedachte-van-de-dag/dora-gedachte-van-de-dag/ruil-kranten-en-tijdschriften/

 

Dit vind je misschien ook leuk...