GEWOON OP HET PRIKBORD IN DE SUPERMARKT

Met Marktplaats, app-groepen en Facebook-groepen zou je haast de moeder van alle advertenties vergeten: de berichtjes op het prikbord bij de supermarkt. In het kader van ‘back to basics’ zetten we deze simpele, effectieve en vooral: kosteloze vorm van adverteren kort in het zonnetje. Je klanten wonen letterlijk om de hoek, ook een prima pluspunt.

dora-prikbord

Denk eens wat vaker aan het prikbord:

  • Als je iets te verkopen, weg te geven of te ruilen hebt. De driewieler die toch maar in de schuur staat, de oude maar nog werkende magnetron, of het Ikea-kastje dat in de weg begint te staan: vul zo’n kaartje in, en geef het een plekje tussen de andere berichten. Met een 06-nummer erbij ben je het gegarandeerd snel kwijt.
  • Als je een cursus organiseert, af en toe zelfgemaakt speelgoed wilt verkopen, yogalessen geeft, of als je mensen thuis de haren knipt. Je zult zien dat steeds meer kleine bedrijfjes op het prikbord aanwezig zijn. Terecht.
  • Als je regelmatig met iemand mee wil rijden naar je werk. Grote kans, dat er iemand bij jou in de buurt dezelfde kant opgaat als jij.

Let er maar eens op: mensen staan de berichtjes soms letterlijk minutenlang te spellen. Zo’n prikbord staat vaak in een hoekje van de winkel, ergens bij de tafel met folders, maar het wordt wel degelijk goed gelezen. Probeer het daar eerst eens. Gratis, dus je hebt niets te verliezen.

Dora kraakwagen 2

LEES MEER:   Kijk eens om je heen, of je misschien iets verkopen kunt:

http://www.dora-besparen.nl/tip-van-de-dag/kijk-eens-om-je-heen-of-je-misschien-iets-verkopen-kunt/

 

Dit vind je misschien ook leuk...