HOE MEER LEZERS, HOE LEUKER TANTE DORA WORDT

Het gaat goed met Zuinig met tante Dora. De groei zit er nog goed in. Steeds meer mensen weten de weg te vinden naar de website en naar de Dora Facebook-pagina. Ook het aantal abonnees op de nieuwsbrief blijft groeien als kool. Er wordt druk gereageerd op de artikelen en de items. Onze lezers praten mee, en met elkaar. Dat voelt goed, zeker voor de neven, die er al vier jaar veel tijd in stoppen. Elke week heb je toch even contact met letterlijk duizenden lezers, die hopelijk iets meenemen van ons motto: besparen, leven, genieten.

dora-nieuwsbrief-lezen

Maar er kan natuurlijk nog meer bij. Hoe meer mensen meelezen, hoe sterker de boodschap wordt. Besparen is niet alleen droevig en sneu, maar het kan je ook helpen om je leven terug te krijgen. Of om je geld in je portemonnee te houden, voor leukere dingen. Dat positieve geluid proberen we met enige regelmaat de wereld in te dragen, en wat dat betreft geldt: hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

Linkje

Daarom vragen we je: als je familieleden, vrienden of bekenden kent, die de thema’s van tante Dora leuk zouden kunnen vinden, stuur ze dan een linkje. Misschien gaan ze wel meelezen, en sturen ze op hun beurt weer een linkje naar een ander. Zo groeit de boel, en wordt het nog leuker en spannender. Doe je mee? Hartstikke leuk! Bedankt.

Dora kranten delen

LEES MEER:   Besparen en humor gaan goed samen. Dat vinden wij in ieder geval:

http://www.dora-besparen.nl/gedachte-van-de-dag/besparen-en-humor-gaan-goed-samen/

 

Dit vind je misschien ook leuk...