HOUD JE NIET IN: REAGEREN MAG

Sommigen van onze lezers doen het al: reageren op artikelen op de site en op de dingen die we op Facebook zetten. Dat vinden wij neven hartstikke leuk! Het is voor ons niet alleen een teken dat onze artikelen gelezen en gewaardeerd worden. Al die opmerkingen en tips van onze lezers voegen ook iets toe, dat van waarde kan zijn voor de andere lezers.

dora-commentaar

We hebben het idee dat jullie, de lezers, best heel veel weten, en dikwijls goede bespaartips hebben waar wij nog niet eens op gekomen zijn. Daarom zeggen we: je bent van harte uitgenodigd om te reageren op de dingen die op Zuinig met tante Dora staan. Meepraten mag, graag zelfs. Kritiek mag ook, al houden wij wel erg veel van opbouwende kritiek.

Opmerkingen

Er zijn verschillende manieren om mee te praten en opmerkingen te plaatsen over tante Dora. Op de website Zuinig met tante Dora vind je onder elk artikel een plek waar je commentaar kunt geven. Die commentaren belanden eerst in een postbak, om te worden beoordeeld door de redacteuren. We legen die bak elke dag ten minste één maal. Hele erge commentaren kunnen we in principe weigeren, maar in de afgelopen drie jaar is dat nog nooit gebeurd. Alles komt tot nu toe binnen een dag op de site te staan.

Je kunt ons via ons eigen emailadres ook een mail sturen die, zeker als je aangeeft dat je dat niet wil, niet vanzelf op de site of op Facebook verschijnt. Ons emailadres is: tante@dora-besparen.nl.

dora-computer

Op Facebook gaat het reageren sneller. Op de Facebook-pagina van Dora Besparen kun je meteen commentaar geven, en het floept binnen de kortste keren vanzelf op de pagina. Zo kunnen lezers ook heel snel reageren op opmerkingen van andere lezers. Je kunt de link, en daarmee het artikel op de site liken, delen en van opmerkingen voorzien. Doe dat dus vooral.

Bezoekers

Op de rechterhelft van de Facebook-pagina staat ook een kolom ‘Berichten van bezoekers’. Ook daar kun je opmerkingen en tips achterlaten, die meestal lang blijven staan. Commentaren onder de berichten op Facebook zijn de volgende dag vaak al niet meer te vinden op je Startpagina, zeker als je veel vrienden hebt. Zet daarom de site en, als je Facebook hebt, de Facebook-pagina van tante Dora op je lijst met favorieten. Dan kun je elke dag aanklikken en kijken. En commentaar geven, dus. We verheugen ons erop.

Dora post 1

LEES MEER:   Je kunt helaas geen papieren brief of kaart naar tante Dora of haar neven sturen, ook al is dat heel goed om jezelf te onthaasten:

http://www.dora-besparen.nl/gedachte-van-de-dag/onthaasten-per-post-stuur-een-echte-verjaardagskaart/

 

Dit vind je misschien ook leuk...