LAAT IEMAND JE GRATIS HELPEN BIJ HET INVULLEN VAN JE BELASTINGFORMULIER

Niet iedereen krijgt een blauwe enveloppe met het verzoek om zijn of haar belastingformulier in te vullen. Maar wie wel zijn inkomsten aan de Belastingdienst moet opgeven, heeft inmiddels een uitnodiging gehad. Als je erg bedreven bent in dit soort klusjes, dan moet je het zeker zelf doen. Maar niet iedereen is zo handig. Hoe vind je dan iemand die je kan helpen? En moet je die dan betalen?

dora-invullen-belastingformulier

Je kunt altijd hulp krijgen bij het invullen van je belastingopgaaf. De Belastingdienst heeft een aantal mogelijkheden om gratis advies te vragen. Ouderen en mensen met een krappe beurs kunnen van de Belastingdienst ook uitgebreidere hulp krijgen. Kijk daarvoor op de site van de Belastingdienst. Maar er zijn ook andere manieren om je kosteloos te laten ondersteunen.

Buurtcentra

Veel buurtcentra bieden momenteel deskundige hulp aan, meestal voor simpele gevallen. Vakbonden en organisaties voor ouderen hebben ook vrijwilligers in dienst die helpen. De sociale dienst kan je vast op weg helpen. Leg je oor te luisteren, vraag eens in het buurthuis. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt, als je maar vraagt. Er zijn genoeg manieren om eenvoudige aangiften gratis en snel te doen, met hulp van deskundige vrijwilligers. Laat je kans niet lopen.

Dora belastingaangifte klein

LEES MEER:   Steeds meer burgers helpen burgers:

http://www.dora-besparen.nl/gedachte-van-de-dag/steeds-meer-burgers-helpen-burgers/

 

Dit vind je misschien ook leuk...