NU GOEDKOOP!

Het staat wel eens boven een advertentie: ‘Nu goedkoop!’. Dat geldt ook voor bepaalde seizoenen van het jaar. Vandaag een overzicht van de spullen die in dit jaargetijde in heel veel winkels extra zijn afgeprijsd:

Tuinspullen en tuinplanten Het is al losgebarsten: de lente in de winkelketens. En niet alleen in de tuincentra, maar ook in de bouwmarkten en in de supermarkten kun je nu goedkoop plantjes en tuingereedschap kopen. Zelfs in sommige benzinestations schijn je plantjes te kunnen kopen. Let wel op de kwaliteit. Veel goedkope snoeischaren van nog geen vier euro houden het nog geen vier uur vol, tijdens het snoeien. Dan kun je ze beter laten liggen. En met tuinplanten wordt in winkels soms ruw omgesprongen. Let op verleppen en beschadigingen. Wel goedkoop!

Kleding, vooral voor kinderen Nieuw seizoen, nieuwe uitzet. Het gaat nog steeds op. Let op de aanbiedingen bij de textielsupers, maar ook bij de voordeeldrogisterijen.

Huishoudtextiel Dat zijn onder andere handdoeken, theedoeken, lakens en dekbedovertrekken. Veel drie-voor-de-prijs-van-twee-aanbiedingen, vaak van de collectie van vorig jaar. De handdoeken van vorig jaar zijn natuurlijk niet uit de mode, maar er moet plaats worden genaakt voor het echt nieuwe, dat volgende maand voor normale prijzen in de winkels ligt.

Schoonmaakmiddelen Voorjaar = voorjaarsschoonmaak! Nog steeds gaat die oude regel op. Niet alleen de schoonmaakmiddelen, maar ook de bezems, de sponzen, de emmers en reinigingsgadgets zijn nu in de aanbieding bij heel veel goedkope warenhuizen en drogisterijen.

Let op de folders en op de aanbiedingen op internet. Wat nu goedkoop is, is over twee weken alweer duurder. Vaak de nieuwe collectie, zoals gezegd. Als je niets nodig hebt, dan moet je natuurlijk niets kopen. Maar als je tuingereedschap of badhanddoeken nodig hebt, dan is nu de tijd.

LEES MEER: Vroeger ging je op zondagmiddag etalages kijken. De winkels waren dicht, en kijken kostte geen geld:

ZONDAGMIDDAG GING JE ETALAGES KIJKEN

Dit vind je misschien ook leuk...