NU IS HET SEIZOEN VOOR …

Wie weleens een reclamefoldertje leest, op papier of online, weet dat je in de bouwmarkt op dit moment goedkoop een ruime sortering tuinstoelen kunt kopen. Zoveel keus voor zo weinig geld heb je over een aantal maanden niet meer. In elke winkel heb je seizoenen, waarin bepaalde producten rijkelijk voorradig zijn, tegen weggeefprijsjes. We zetten een aantal producten per winkel op een rijtje:

dora-tuincentrum-4

  • In de bouwmarkt:   tuinmeubelen dus, inclusief barbecues en partytenten. Tuingereedschap hoort ook bij het tuinseizoen, plus de perkplanten die veel bouwmarkten in het voorjaar verkopen. Maar ook verf en behang zijn vaak goedkoper, in het kader van de voorjaarsschoonmaak, als het bij veel mensen kriebelt om hun huis eens een ander uiterlijk te geven.
  • In het tuincentrum:   de meeste tuincentra zijn niet goedkoop, maar als er iets in de aanbieding is, zoals snoeischaren of onkruidbezems, dan zijn die vaak van een betere kwaliteit dan die bij de Action, om maar eens wat te noemen. En gaan dus langer mee, met meer gebruiksgemak.
  • Over de Action gesproken:   bij winkels als Action en Big Bazar liggen tuinaccessoires als tuinlantarens, bloempotten en ander klein grut nu volop in de schappen, uiteraard voor een habbekrats.
  • De textielsuper:   nu badkleding, sportbroeken, capribroeken en sneakersokken kopen. Maar ook hippe zonnebrilletjes voor de kids, grote badlakens en speelgoed voor op het strand.
  • Bij de voordeeldrogisterij:   In deze tijd kun je niet alleen goedkoop zonnecrèmes scoren. De voordeeldrogisterij is tegenwoordig een Winkel van Sinkel, waar van alles te koop is, ook puzzelboekjes, zonnehoeden en sportgoed. Met het oog op het gewicht van de reiskoffer zijn ook de mini’s weer te krijgen. En wie een complete, spiksplinternieuwe verbanddoos wil, kan die in het naderende vakantieseizoen voor luttele euro’s kopen.

Dora verzorgingsproducten 2

Lang niet alle seizoenproducten zijn alleen in het seizoen te gebruiken. Een goede en goedkope snoeischaar is het hele jaar door handig. En als je regelmatig sport, dan is de aanschaf van een goedkope sportbroek in de lente een goede investering. Denk eens na wat je nog nodig hebt, voor jouw hoogsteigen geluk. Als dat nu goedkoop en in overvloed te krijgen is, houd dan de folders in de gaten, en ga gericht op zoek naar koopjes. Er bestaan niet alleen seizoengroenten, maar ook seizoenspullen. Voor beide geldt: vers en voordelig.

Dora verzorgingsproducten

LEES MEER:   En vergeet niet: je kunt bij de drogist tegenwoordig ook kleding kopen:

http://www.dora-besparen.nl/gedachte-van-de-dag/overwegingen/koop-eens-kleding-bij-de-drogist/

Dit vind je misschien ook leuk...