DE MOOISTE HERFSTWANDELINGEN IN HET HELE LAND (GRATIS TE DOWNLOADEN VIA NATUURMONUMENTEN)

Soms heb je genoeg aan een weblink, om gratis heel veel gezond plezier te beleven. Daarom vallen we vandaag maar meteen in huis, met deze link naar de site van Natuurmonumenten: https://www.natuurmonumenten.nl/routes Het is immers weer herfst, en dus tijd voor een gezonde wandel- of fietstocht door de natuur. Natuurmonumenten weet als geen ander, waar de mooie plekjes te vinden zijn. En Natuurmonumenten is zo lief om die informatie met ons te delen. Gratis!

dora-ochtendwandeling

Op de site van Natuurmonumenten staan meer dan 350 routes in heel het land, compleet met kaartje, routebeschrijving en andere informatie. Er zijn routes voor verschillende soorten bewegen: wandelen, fietsen, mountainbiken, hardlopen, kanovaren, routes die toegankelijk zijn voor rolstoelers, en zelfs een paardrijroute. Je kunt de routes thuis achter je laptop uitprinten, of gratis de app downloaden. Dus hier nogmaals de link: https://www.natuurmonumenten.nl/routes Veel plezier!

wandelen

LEES MEER:   Bus gemist? Loop naar de volgende halte. Tante Dora legt uit waarom:

http://www.dora-besparen.nl/tip-van-de-dag/dora-tip-van-de-dag/een-fitte-microbesparing-naar-de-volgende-bushalte-lopen/

Dit vind je misschien ook leuk...