CITYPROMS FESTIVAL 2017 in LEEUWARDEN

GRATIS DAGJE UIT – Een dagje uit met het hele gezin hoeft geen fortuin te kosten. Wie een beetje oplet kan zich voor (bijna) niets een hele dag uitstekend vermaken. Gedurende het dagje-uit-seizoen stelt Zuinig met tante Dora een aantal van die evenementen voor. Vandaag: het CityProms Festival 2017 in Leeuwarden, van 23 tot en met 25 juni.

dora-festival-2017-leeuwarden

Iets om alvast in je agenda te zetten, al was het maar om je er zo lang mogelijk op te verheugen (niet alleen als je in Leeuwarden woont). Op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 juni wordt in Leeuwarden weer het CityProms Festival gehouden: drie dagen klassieke en andere muziek, voor een heel breed publiek, en vooral: helemaal gratis toegankelijk.

Noord Nederlands Orkest

Op de website kun je alles in alle rust nalezen, en jouw muzikale weekeinde van deze zomer plannen. Op het programma staan onder andere optreden van het Noord Nederlands Orkest onder leiding van Jules van Hessen, het Fries Symfonie Orkest, Capriccio XL Klarinetorkest, zangeres Shirma Rouse en het Jeugdorkestenfestival. Om maar een paar dingen te noemen.

Dora gratis concert

Het festival wordt gehouden in de binnenstad van Leeuwarden, dus ook nog op een leuke plek. Meer informatie over optredens en aanvangstijden kun je vinden op de website van het festival: http://cityproms.nl/festival/

Wat? CityProms Festival 2017

Wanneer? Op 23, 24 en 25 juni

Waar? In de binnenstad van Leeuwarden

Meer informatie? Op de website: http://cityproms.nl/festival/

LEES MEER:   Er zijn overal gratis concerten, niet alleen in Leeuwarden:

http://www.dora-besparen.nl/naar-buiten/het-seizoen-van-de-gratis-concerten-nadert-weer/

 

Dit vind je misschien ook leuk...