HET PLOEGFESTIVAL IN BERGEIJK

GRATIS EEN DAGJE UIT MET TANTE DORA

Een dagje uit met het hele gezin hoeft geen fortuin te kosten. Wie een beetje oplet kan zich voor (bijna) niets een hele dag uitstekend vermaken. Gedurende het dagje-uit-seizoen stelt Zuinig met tante Dora een aantal van die evenementen voor. Vandaag: het gratis toegankelijke Ploegfestival in Bergeijk, met prima muziek en waarschijnlijk een prima weertje.

Dora Ploegfestival 1

Volgens de professionele weervoorspellers wordt het aanstaand weekeinde mooi weer. Ideaal weer voor een leuk festival met leuke muziek, het liefst gratis, als het kan. Dat kan, op zaterdag 27 en zondag 28 augustus in het Ploegpark in Bergeijk, ten zuidwesten van Eindhoven. Er is veel muziek, een goede sfeer, en voor de kinderen is er ook van alles te doen. En je mag er gratis in, dus.

Stoffen

Het Ploegpark staat vlak naast de voormalige fabriek van Ploeg, waar in de vorige eeuw exclusieve stoffen werden vervaardigd. Het is een mooi aangelegd park, en een fraai decor voor het Ploegfestival. Zaterdag 27 augustus staat in het teken van de Nederbeat, gespeeld door een aantal prima coverbands. Zondag 28 augustus zijn er op het hoofdpodium live optreden van bands als de Barry Hay Flying V Formation, Luv’ en Wipneus en Pim.

Voor de kids is een kinderplein ingericht, met onder andere een springkussen en een eendenspel. En volgens Bartjens is het weer ook tof. Op naar Bergeijk! Meer informatie over het programma en over de aanvangstijden op de website: http://www.ploegfestival.nl/

Dora Ploegfestival 2

Wat?   Ploegfestival

Wanneer?   Zaterdag 27 en zondag 28 augustus

Waar?   In het Ploegpark in Bergeijk

Meer informatie?   Bezoek de website: http://www.ploegfestival.nl/

 

Dit vind je misschien ook leuk...