WANDELROUTES STAAN GRATIS OP INTERNET

GRATIS EEN DAGJE UIT MET TANTE DORA

Een dagje uit met het hele gezin hoeft geen fortuin te kosten. Wie een beetje oplet kan zich voor (bijna) niets een hele dag uitstekend vermaken. Gedurende het dagje-uit-seizoen stelt Zuinig met tante Dora een aantal van die evenementen voor. Vandaag: print gratis een wandelroute uit en ga wandelen: gezond, goedkoop en leerzaam.

dora-herfstwandeling

Het hoeven niet altijd kant-en-klare evenementen te zijn, als je een gratis dagje uit wilt organiseren. Je kunt jouw gratis uitje ook zelf vormgeven en zelf doen. Daarom deze tip: google eens ‘gratis wandelroutes’. Dan krijg je bijna anderhalf miljoen hits, met bijna evenzovele wandelroutes die je gratis kunt downloaden.

Routebeschrijving

Er zijn in ons land veel organisaties die wandelroutes hebben uitgezet. Die routes staan vrijwel allemaal op internet, compleet met routebeschrijving en kaartje. Zoek een wandelroute bij jou in de buurt, bijvoorbeeld door achter de zoekopdracht ‘gratis wandelroutes’ de naam van jouw woonplaats in te typen. Voordat je er erg in hebt, staat er een prima dagje-uit voor je op het beeldscherm.

Er zijn vele soorten wandelroutes, met aandacht voor natuur, voor historie, of voor een combinatie van interessante onderwerpen. Je kunt de wandeltocht dus aanpassen aan jouw belangstelling. En je kunt een wandelparcours kiezen van luttele kilometers, tot tochten waarvoor je een hele dag onderweg bent. Voor elke lichamelijke conditie en voor elke sportieve ambitie is er wel een wandelroute.

Broodjes

Smeer zelf thuis broodjes, vul zelf een thermosfles met koffie of thee, en je wandelexpeditie hoeft bijna niets te kosten. Zeker als je een wandeltocht in jouw buurt kiest, zijn de reiskosten te verwaarlozen. Wedden, dat jij nog niet wist dat er zoveel wandelroutes pal langs jouw voordeur zijn uitgestippeld? Ga op ontdekkingsreis, en typ ‘gratis wandelroutes’ in op Google of op een andere zoekmachine. Gegarandeerd resultaat, en gegarandeerd een interessant en sportief dagje gratis uit!

Wat? Gratis wandelroutes

Wanneer? Wanneer jij wil

Waar? Op ontelbaar vele plekken in Nederland

Meer informatie? Zoek op internet: ‘gratis wandelroutes’

wandelen

LEES MEER:   Wandelen is een gezonde en goedkope sport:

http://www.dora-besparen.nl/naar-buiten/wandelen-is-een-gezonde-en-goedkope-sport/

 

Dit vind je misschien ook leuk...