DRIE HOERAATJES VOOR SILICONENSPRAY

Hé, het regent weer! Weet je wat er dan ook weer gebeurt? De boel gaat roesten! Daar kun je gelukkig wat aan doen. Zoals je altijd pleisters en pijnstillers in huis hebben, voor het geval dat, moet je een spuitbus siliconenspray in huis hebben. Ook voor het geval dat. Voor het geval dat je iets moet smeren of schoonmaken.

Siliconenspray is ideaal, en wel om vier redenen:

  • Het is, in tegenstelling tot kruipolie en andere smeerolie, niet vet, waardoor het minder vuil aantrekt en minder vlekken maakt.
  • Het is gemakkelijk aan te brengen, dankzij een klein slangetje aan de spuitkop zelfs in kleine openingen zoals sleutelgaten.
  • Het smeert niet alleen, maar het is ook ideaal om te reinigen, bijvoorbeeld de ketting van een fiets, en het verwijdert ook roest.
  • Als je het spul bij goedkope supermarkten zoals Action koopt, betaal je weinig voor een grote spuitbus.

Zorg dat je altijd siliconenspray in huis hebt. Bijvoorbeeld om je fiets schoon te maken en te smeren. Of om het slot van je tuinhek te smeren en te beschermen tegen regen en vuil. Of om piepende scharnieren geruisloos te maken. Of om het mechaniek van je grasmaaimachine te ontroesten en te smeren. Ideaal spul, die siliconenspray.

LEES MEER:   Wees zuinig op je fiets:

http://www.dora-besparen.nl/tip-van-de-dag/zuinig-zijn-op-je-fiets-hoe-doe-je-dat-voordelig/

 

Dit vind je misschien ook leuk...