MAAK NU JE EIGEN KERSTKAARTEN

Vrijwel ieder jaar om deze tijd herinneren we je er even aan: over een maand is het alweer Kerstmis. Als je nog je eigen kerst- en nieuwsjaarskaarten wilt maken, dan moet je NU beginnen. Inmiddels staan de dozen met wenskaarten alweer volop in de goedkope warenhuizen. Helaas zijn dat wel de geijkte kerstkaarten, met altijd weer dezelfde Kerstmannen en bubbelende champagneglazen.

Dora kerstkaart

Als je jouw familie en vrienden een echte persoonlijke kerstkaart wilt sturen, dan maak je ‘m zelf. Dat hoeft echt niet duurder te zijn dan de goedkope dozen uit de ramsj. Een leuke tekening die je fotokopieert, of iets dat je met lijm en schaar in elkaar knipt en plakt: het is leuk en dankbaar werk. En je weet dat de geadresseerde jouw kaart op een apart plekje bewaart, als een herinnering aan jouw originaliteit.

Haastklus

Maar als je uiterlijk half december de boel klaar wilt hebben, dan moet je nu wel aan de slag gaan. Je moet in ieder geval snel bepalen wat je gaat doen, zodat het geen haastklus wordt. Handen uit de mouwen!

zelfgemaakte kerstkaart

LEES MEER:   Knutsel ook je eigen kerstversieringen. YouTube geeft je volop ideetjes:

http://www.dora-besparen.nl/tip-van-de-dag/knutsel-je-eigen-kerst-met-dank-aan-youtube/

 

Dit vind je misschien ook leuk...