ABONNEMENT NIEUWSBRIEF? VUL JE EMAILADRES NAUWKEURIG IN!

Even een korte opmerking voor mensen die zich opgeven voor de nieuwsbrief van tante Dora. Op de startpagina van Zuinig met tante Dora vind je links een inschrijfformulier voor Hier tante Dora!, de nieuwsbrief die we halverwege elke maand versturen. Daar moet je je naam en je emailadres invullen. Misschien een aansporing: doe dat zorgvuldig.

dora-krantjelezen

Vroeger moesten toekomstige abonnees zich aanmelden via een direct mailtje. Dan stond het juiste emailadres altijd boven de mail in de slotline. Als we dan een bounce kregen, dan konden we altijd checken met het adres in de slotline. Meestal kwam het dan wel goed.

Nieuw systeem

Met het nieuwe systeem kan dat niet. Als je je emailadres niet correct invult, dan wordt het voor ons lastig om te achterhalen wat het moest zijn. Wie ‘Jansen’ invult, maar Janssen heet: daar komen we dan nog wel achter. Gewoon een kwestie van een s’je meer toevoegen, en nog een keer versturen. Maar als je bijvoorbeeld De Gooijer heet, dan wordt het al lastiger, als je ‘De Gooier’ opgeeft. Let er extra goed op. Het zou sneu zijn als je denkt dat we je geen nieuwsbrief gunnen, of je vergeten zijn, terwijl we jouw emailadres niet kunnen reconstrueren.

Simpele methode om te checken of het door jou opgegeven emailadres niet goed is ingevuld: als je je opgeeft voor de nieuwsbrief, maar je hebt niet binnen anderhalve dag een mailtje terug gekregen met de nieuwsbrief van voorgaande maand, dat is je adres niet goed doorgegeven. Schrijf je dan alsjeblieft nog een keer in! Dank je wel.

 

Dit vind je misschien ook leuk...