DORA, ELKE DAG WEER!

Soms zijn de neven van tante Dora verbaasd over zichzelf. Over hoe uniek ze eigenlijk zijn. Want heb je er weleens bij stilgestaan dat Zuinig met tante Dora het enige Nederlandstalige dagblad is over besparen, leven en genieten? Ga maar na: elke dag ten minste twee items met bespaartips, goedkope maar smakelijke recepten, en gedachten over een leven zonder consumptiestress. Elke dag weer! Een heus spaarzaam dagblad op internet, gratis te lezen. Kijk, dat noemen de neven van tante Dora nu échte vooruitgang! Met heel veel dank aan onze trouwe lezers!

LEES MEER: Je kunt leren koken zoals huisvrouwen in de oorlog kookten. Heel zuinig, en heel spaarzaam, die ‘hamsterrecepten’:

HAMSTERRECEPTEN: Kaas-havermout koeken

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Remco schreef:

    Hallo,

    Wat een leuke site! Eigenlijk ben ik elke dag bezig om zuinig maar wél prettig te leven. En ik mag zeggen dat ik er best handig in ben geworden. Maar tips kan ik altijd gebruiken dus ben ik blij met u! Groet, Remco

  2. Wil schreef:

    Beste neven,
    Al jaren ben ik een trouwe fan die steeds weer geniet van de leuke artikelen en inderdaad helemaal gratis voor niets. Je verdient er zelfs mee door de zuinige en lekkere recepten van de neven en tante Dora en de vele bespaartips. Als dat geen compliment waard is 👍. Ga zo door….voor de vele fans.