HET VERSTUREN VAN DE NIEUWSBRIEF WORDT ANDERS

Halverwege elke maand verstuurt Zuinig met tante Dora een nieuwsbrief. Daarin worden bepaalde thema’s wat anders, en in veel gevallen diepgaander behandeld dan op de dagelijkse websitepagina’s mogelijk is. Volgende maand bestaat Hier tante Dora!, zoals de nieuwsbrief heet, alweer vier jaar. In die vier jaar is het aantal abonnees gestaag gegroeid. Vooral het afgelopen jaar ging het snel.

Dora wijsheden koning kroontjespen

Tot nu toe konden we het versturen van al die nieuwsbrieven nog op een enigszins primitieve manier voor elkaar krijgen. Maar de grens van wat improviserend mogelijk is, is inmiddels bereikt. Daarom hebben we sinds twee dagen een professioneel systeem in gebruik genomen, waarmee we veel gemakkelijker de nieuwsbrief kunnen versturen. Bovendien is het aan- en afmelden gemakkelijker, en kunnen we de nieuwsbrief handiger beheren. Dat scheelt veel tijd en frustratie, zowel voor ons als voor de ontvanger.

Vertrouwd

We hebben het systeem pas geïnstalleerd, en moeten er dus nog vertrouwd mee raken. Hopelijk merken de abonnees daar niets van. Maar het is niet helemaal uit te sluiten dat hier en daar kinderziekten opduiken. Hopelijk kunnen we die snel verhelpen, maar je snapt, we vragen je: heb geduld met ons. We merkten bijvoorbeeld dat ‘het systeem’ ook automatisch meldt, dat er weer nieuwe items op Zuinig met tante Dora staan. Dat kan tot overvolle mailbakken leiden, en dat is ergerlijk. Dat snappen we heel goed. Als het gebeurt, nogmaals: we werken eraan, het komt  goed.

Hopelijk is de nieuwsbrief van februari ergens eind volgende week gereed voor verzending. We denken inmiddels te weten hoe we dat correct moeten doen, maar we kunnen geen 100% garantie geven. We doen ons best. Als het systeem eenmaal zonder fouten en uitglijders werkt, dan hebben wij en de abonnees er alleen maar plezier van. We houden jullie op de hoogte.

brief

En als je de nieuwsbrief nog niet kreeg maar wel wilt ontvangen, is dat nu nog gemakkelijker geworden. Je vult het aanmeldformuliertje links op de startpagina in, en je krijgt voortaan Hier tante Dora! gratis in de mail, in principe elke maand, ijs en weder dienende. En als dat niet gebeurt, dan kun je ons mailen. Duimen maar, dat dat niet nodig is. Hopelijk hebben we al onze huidige en toekomstige abonnees zo voldoende op de hoogte gesteld?

LEES MEER:   Een echte brief van papier versturen is ook leuk:

http://www.dora-besparen.nl/gedachte-van-de-dag/een-echte-papieren-brief-of-kaart-heeft-zo-zn-voordelen/

 

Dit vind je misschien ook leuk...