WE ZIJN BEZIG MET DE NIEUWSBRIEF

 dora-nieuwsbrief-schrijven

Iedere maand versturen de neven van tante Dora een gratis digitale nieuwsbrief. Sinds begin dit jaar gebruiken we voor het opsturen van de brief een speciaal mailprogramma, dat ons veel werk afneemt. Afgelopen zaterdag hebben we de nieuwsbrief van maart verstuurd. Volgens de melding is die ook inderdaad de digitale deur uitgegaan. Geen van de neven (ter controle natuurlijk ook abonnee) heeft echter de nieuwsbrief ontvangen.

 

Leerproces 

We gaan er maar vanuit dat niemand de nieuwsbrief nog ontvangen heeft, tenzij de abonnees nu meteen de hand opsteken en zeggen: maar IK wel! Korte en goed: het versturen van de nieuwsbrief blijft een leerproces. Moderne media zijn heel leuk, en er zijn best wel digitaal aangelegde neven, maar het blijft zoeken naar de juiste methode. Wat in februari goed lukte, lijkt nu ineens veel ingewikkelder. Ter informatie: het lettertype waarin dit bericht afgedrukt staat, heeft tante Dora ook niet zelf uitgezocht. Dat doet ‘de computer’ helemaal zelfstandig. Er komt vast een dag, waarop ‘het ding’ weer naar ons luistert.  

Dus: als je de nieuwsbrief ontvangen hebt, dan is het oké. Maar wij denken zelf dat de mailing ergens in het world wide web gevangen is. We blijven zoeken naar een oplossing. Maar dan weet je waarom je nog geen nieuwsbrief hebt. Je kunt overigens nog steeds inschrijven voor een abonnement. Hier links op de pagina.

 

Dit vind je misschien ook leuk...