NEEF M STOPT NA VANDAAG MET TANTE DORA (MAAR NEEF GROEN GAAT GELUKKIG DOOR)

Boven dit artikel staat dat ‘Neef M’ het geschreven heeft. Dat ben ik dus. Samen met Neef Groen ben ik ruim vijf jaar geleden gestart met Zuinig met tante Dora, in een tijd dat het nog crisis was, en er behoefte was aan spaarzaamheid met een positieve inslag. Al snel kregen we een schare vaste lezers en lezeressen, die lieten merken dat ze onze tips en onze goedkope maar lekkere recepten op prijs stelden. Er bleek behoefte te bestaan aan zoiets als tante Dora.

Ik ben er trots op dat ik, samen met Neef Groen en de andere neven, iets heb kunnen betekenen voor mensen die moeten of willen besparen. Inmiddels rolt mijn leven verder, compleet met allerlei veranderingen die ook aandacht vragen. Ik heb gemerkt dat ik meer aandacht moet geven aan die veranderingen. Daardoor zou er de aankomende tijd veel minder tijd overblijven voor Dora. Ik moet kiezen. Het is een moeilijke keuze, met een brok in mijn keel. Maar ik heb toch besloten om met Zuinig met tante Dora te stoppen, met ingang van morgen.

Taaie

Gelukkig is onze Neef Groen een taaie. Groen gaat gewoon door. Ik heb mijn stokje aan hem overgedragen, en hij wordt de hoofduitbater van de website. Ik heb er alle vertrouwen in dat hij er prima voor zal zorgen, en laat jullie lezers met een goed gevoel over aan zijn inzet.

Bedankt allemaal. Dank aan de ouwe getrouwen zoals Wil, Mieke, Ariadne, Kea, Emmy en al die anderen. Het ga je goed. Ik denk met voldoening terug aan jullie inbreng en jullie meeleven. Tante Dora blijft natuurlijk een belangrijk stuk van mijn leven, en jullie lezers ook. Dat kan niet anders, na meer dan vijf jaar noeste inzet, 365 dagen per jaar, zonder betaling, gewoon omdat het moést. En omdat het zo ontzettend leuk was. Blijf Dora volgen, en blijf besparen, leven en genieten.

Groeten,

Neef M

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Greet schreef:

  Neef M, zo gaat dat in het leven, dingen komen en dingen gaan, soms moet je keuzes maken.
  Heel hartelijke dank voor je inzet. Ik las en lees graag deze blog.

 2. h schreef:

  Dank je wel, neef M. Fijne site. Leuk geschreven.
  Zet m op neef Groen!
  Groet, h

 3. "Hanneke" schreef:

  Beste Neef, DANK! Voor al je input, je mooie stukjes en inderdaad, jouw / jullie positieve kijk op Besparen!!!

 4. Anoniem schreef:

  Dankjewel, allebei! Ik leesgraag bij tante Dora, ook als archief!

 5. Jo schreef:

  Wat jammer, neef M, dat je ermee moet stoppen! Ik lees jullie stukjes altijd erg graag en word erdoor geïnspireerd. Gelukkig dat neef Groen nog wel doorgaat. Ik wil je graag alle goeds toewensen voor de toekomst en je bedanken voor je bijdragen aan Tante Dora.
  Een hartelijke groet van Jo.

 6. Carolina Stevens- van Woerdekom schreef:

  Beste Neef M, hartelijk dank voor alle bespaartips, tips waarvan ik dacht ” Ohhhh, nooit aan gedacht, vreselijk goed” recepten en bespaarweetjes. Veel succes in de toekomst.

 7. Cellie Citroen schreef:

  Dank Neef M. Ik weet zeker dat je een groot bereik hebt gehad met dit blog en dat je andere familielid, neef Groen, jouw werk voorzet. Het ga je goed.

 8. Annelies schreef:

  Neef M., dank je wel en het ga je goed!!

 9. Wil schreef:

  Beste neef M dank je wel voor alle leuke, inspirerende en waardevolle tips al die jaren. Ik heb er van genoten en vind het erg jammer dat je stopt maar begrijpelijk want soms zijn er andere zaken die je aandacht vragen. Veel succes voor de toekomst en ook voor neef Groen die het drukker gaat krijgen.
  Een hartelijke groet van Wil