KOOP NU DIE GOEDKOPE FEESTWIJN, ALS EEN CADEAUTJE VOOR LATER

Even een korte tip, voordat je weer verder moet met de voorbereidingen van Kerst. Je zult vast wel gemerkt hebben, dat supermarkten en slijterijen in de laatste twee weken van het jaar bijzondere wijnen aanbieden voor bijzondere prijsjes. Een fles wijn die normaal acht euro kost, kun je deze en volgende week op de kop tikken voor één of zelfs twee euro minder. Ook de flessen bubbelwijn zijn aangenaam geprijsd.

dora-wijn-cadeau

Houd daar rekening mee, als je wel eens door mensen wordt uitgenodigd om te komen mee eten, of als je vrienden hebt die een lekker flesje wel weten te waarderen. Een fles wijn is een mooi cadeau, vooral als het een mooie fles wijn is. Sla nu je slag, want de wijnaanbiedingen in december zijn kwalitatief vaak beter dan in de rest van het jaar. Een goede fles wijn kun je op een koele plaats, zoals een koele kamer of een kelder, best wat langer bewaren. Dat is een van de positieve eigenschappen van een goede wijn. Als de fles een kurk heeft, leg hem dan horizontaal in een wijnrek of in een kast.

dora-wijnglas

Doe er zelf een mooi papiertje om, of recycle van die feestelijke, kartonnen wijntasjes. Zo kun je nog eens voor de dag komen, zonder schaamte, en voor relatief weinig geld.

LEES MEER:   Maak er een tweede natuur van: altijd en overal denken aan leuke cadeaus voor weinig geld, of zelfs gratis:

http://www.dora-besparen.nl/tip-van-de-dag/denk-er-altijd-aan-om-goedkoop-cadeautjes-te-kopen-of-gratis-mee-te-nemen/

 

Dit vind je misschien ook leuk...