ZOEK NAAR INSTANTIES DIE JOU PROFESSIONEEL (EN VOOR NIETS) KUNNEN HELPEN MET HET DOEN VAN DE BELASTINGAANGIFTE

De tijd van het belastingformulieren invullen breekt weer aan. Als je daar iemand voor moet inhuren, dan ben je vaak veel geld kwijt. Professionele belastingmannetjes of -vrouwtjes doen het niet voor niks. Maar misschien hoef je helemaal niet te dokken, terwijl je belastingaangifte toch goed en vakkundig wordt gedaan. Vraag je eerst eens af of je lid bent van een vakbond of van een ouderenbond, of dat er misschien een soort helpdesk is, in het buurthuis bij jou in de straat.

dora-invullen-belastingformulier

Vaak bieden allerlei maatschappelijke organisaties zoals vakbonden en ouderenverenigingen gratis hulp aan bij het invullen van een (eenvoudig) belastingformulier. Als lid heb je daar dan recht op. Ook als je niet zo handig bent met de computer, wordt er dikwijls gratis hulp aangeboden. Zoek eens uit, of je daarvoor in aanmerking komt, en of het voor jou een oplossing is. Een telefoontje of een mailtje kan je een boel geld schelen.

Dora belastingaangifte klein

LEES MEER:   En als je, ondanks de goede en gratis adviezen van een deskundige vrijwilliger, toch een beetje depri wordt van de Belastingdienst, probeer het dan vooral van z’n positieve kant te bekijken:

http://www.dora-besparen.nl/gedachte-van-de-dag/probeer-vooral-positief-te-denken/

 

Dit vind je misschien ook leuk...