OPEN ATELIERDAGEN PALET IN ZWOLLE

Gratis een dagje uit

Een dagje uit met het hele gezin hoeft geen fortuin te kosten. Wie een beetje oplet kan zich voor (bijna) niets een hele dag uitstekend vermaken. Gedurende het dagje-uit-seizoen stelt Zuinig met tante Dora een aantal van die evenementen voor. Vandaag onze suggestie: open atelierdagen van kunstenaarsvereniging Palet in Zwolle, op 22 en 23 april.

Werk van Claar van Leent, één van de exposerende kunstenaars

Werk van Claar van Leent, één van de exposerende kunstenaars

Kunstenaarsvereniging Palet in Zwolle bestaat dit jaar 70 jaar. Als je jarig bent, wil je best laten zien wat je leden allemaal kunnen. Op zaterdag 22 en zondag 23 april worden in het Paletgebouw aan de Bagijneweide 15 in Zwolle de ateliers opengezet tijdens de open atelierdagen. Tussen 10.00 en 17.00 uur kan iedereen die dat wil (gratis) een kijkje komen nemen.

Demonstraties

De kunstenaars van Palet maken onder andere schilderijen en grafiek, sieraden en keramiek. Tijdens de open atelierdagen worden er doorlopend demonstraties gegeven van de diverse technieken. Bezoekers kunnen meekijken, en eventueel besluiten iets moois voor een schappelijke prijs aan te schaffen. Maar dat hoeft niet. Er is ook informatie over de cursussen van Palet, en wie wil, kan een kopje thee of koffie drinken.

Dora kunst kijken

Wat? Open atelierdagen Palet

Wanneer? 22 en 23 april

Waar? Paletgebouw, Bagijneweide 15 in Zwolle

Meer informatie? https://www.paletzwolle.nl/agenda/open-atelierdagen-22-en-23-april-2017/

 

Dit vind je misschien ook leuk...