HELP, WE ZIJN GEHACKT! (EN DE NASLEEP)

We meldden je al, dat Zuinig met tante Dora afgelopen week is gehackt. Dat is heel vervelend, want dan slaan bij onze provider ineens een heleboel deuren dicht. Op zich is dat een goede reactie, want een virus in het systeem van een provider is een ramp. Wij als neven konden niet meer bij onze pagina, bijvoorbeeld. Dat euvel werd gelukkig snel verholpen. Maar er blijven nog wat puntjes.

dora-computer

Om verdere besmetting tegen te gaan, is blijkbaar ook het contactformulier onderaan de artikelen afgesloten. We hoorden van diverse lezers dat ze geen opmerkingen meer konden plaatsen. Dat is heel vervelend, want reageren en meedenken en meepraten maakt een site als Zuinig met tante Dora juist zo leuk.

Werkdagen

Daarom bellen we maandag (alleen bereikbaar op werkdagen!) met onze provider, om een oplossing te zoeken. Hopelijk kun je dan snel weer reacties plaatsen. Inmiddels hebben we ook een ander euvel verholpen. Ons nieuwe mailsysteem, dat we vooral inzetten voor onze nieuwsbrief, verzond eigenmachtig elke dag een herinnering naar alle abonnees, om ze op een nieuw artikel op de website te wijzen. Ons leek dat niet leuk, zoveel onnodige mail. Gelukkig hebben we na lang zoeken de juiste knop gevonden om de ‘robot’ uit te zetten. Duimen dat het zo blijft.

Dora stand by knop

Wil je reageren, dan kun je ons ook altijd een mail sturen op tante@dora-besparen.nl , of onze Facebookpagina bezoeken. Excuses voor alle ongemak!

 

Dit vind je misschien ook leuk...