GA NU NAAR DE VOORDEELDROGIST, EN BESPAAR VOOR HET HELE JAAR

Let de komende weken en maanden op de aanbiedingen van de voordeeldrogisterijen. In de zomermaanden worden er speciale zomerartikelen goedkoop aangeboden, die niet alleen in de zomer, maar ook de rest van het jaar handig zijn. Uiteraard is het nu de tijd om je voorraadje zonnecrèmes, zonnebrillen, strandhoedjes, poedelbadjes en buitenspeelgoed aan te vullen. Maar er zijn meer artikelen juist nu goedkoop. Een suggestie:

Dora regencape

  • Verbandmiddelen  Elk jaar in deze tijd van vakantiereizen bieden voordeeldrogisten goedkoop verbandmiddelen aan, en soms zelfs complete verbanddozen voor een habbekrats. In september zie je die niet meer! Vul nu de EHBO-voorraad aan.
  • Mini’s  Vrijwel het hele jaar verkopen drogisterijen mini’s: van die kleine proefflesjes, -tubetjes en -potjes met crèmes, shampoos, badschuim en tandpasta. Maar in de zomertijd wordt het aanbod groter, ongetwijfeld met het oog op het gewicht van de reiskoffer. Let goed op: vaak zijn die handige minitubetjes snel op.
  • Wegwerp regenponcho’s   Zo’n plastic regencape is ook in oktober handig, maar ze worden vooral in de zomer goedkoop aangeboden, voor een euro of zelfs minder. Waarschijnlijk met het oog op verregende muziekfestivals en plensbuien tijdens de vele wandeltochten. Wegwerpen hoeft niet meteen. Ze laten zich na gebruik goed opvouwen en vele malen hergebruiken.
  • Tenten en slaapzakken   Voor luttele euro’s heb je al een meerpersoonstent of een slaapzak, deze zomermaanden. De tenten worden vaak door festivalgangers gebruikt, en niet zelden na het festivalweekeinde weggegooid. Zonde! Het zijn geen kwaliteitsproducten, maar wie een beetje zuinig is, kan er best jaren plezier van hebben.
  • Sportkleding   In de veronderstelling dat iedereen nu buiten gaat sporten, hebben de voordeeldrogisten voor de zomer volop sportkleding ingekocht, van sportschoenen tot fiets- en hardloopkleding. Wie zijn of haar ogen openhoudt, kan verder het hele jaar hip gekleed sporten.

Dora aanbiedingen kopen

 

Houd ze in de gaten, die zomeraanbiedingen bij de voordeeldrogist. Omdat die zomerspullen ook in de winter handig zijn, en dan vaak een stuk meer kosten.

LEES MEER:   Sla lekker in, als het kan, maar laat je niet gek maken door al die twee voor de prijs van één aanbiedingen:

http://www.dora-besparen.nl/gedachte-van-de-dag/dora-gedachte-van-de-dag/laat-je-niet-gek-maken-door-twee-voor-de-prijs-van-een-aanbiedingen/

 

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. marja schreef:

    Miniflesjes zijn duur! Heel duur! Waarom zou je Miniflesjes nodig hebben? Als je een paar nachtjes weggaat neem je gewoon je eigen doucheschuim of iets dergelijks mee. Of doe een oproep voor monstertjes. Die zitten in elk tijdschrift. En men bewaart dat vaak maar doet er niets mee. In een hotel heb je sowieso niets nodig daar staat alles al…..