RUIL JOUW OVERBODIGE SPULLEN VOOR DE OVERBODIGE SPULLEN VAN EEN ANDER

Het staat niet meer zo in de belangstelling als nog een aantal jaren geleden, maar de ruilwinkels en de ruilhoeken bestaan nog steeds. In veel plaatsen zijn plekken, zowel echte plekken als digitale plekken, waar overbodige spullen kunnen worden aangeboden en opgehaald. Daar hebben mensen profijt van die niet veel te besteden hebben. Maar ook zij die simpelweg geen cent teveel willen uitgeven als het niet echt nodig is, weten de weg naar de ruilwinkels te vinden.

Hoe kom je met andere ruilers in contact? Typ het woord ‘ruilen’ in jouw zoekmachine, gevolgd door de naam van je woonplaats. Zet er eventueel de dingen achter die je graag zou willen ruilen, bijvoorbeeld ‘kleding’. De kans is groot, dat je een heleboel hits krijgt.

Startpagina

Voor wie graag een handig opstapje wil, is er zelfs een Startpagina, helemaal gewijd aan ruilen: www.ruilen.startpagina.nl Deze Startpagina biedt een overzicht over onder andere ruilkringen, en het ruilen van boeken, kleding en speelgoed.

LEES MEER:   Waarom leg je niet een doos aan, met allerlei gebruikte spulletjes erin, die je zou willen weggeven, ruilen of verkopen?

http://www.dora-besparen.nl/gedachte-van-de-dag/maak-een-bananandoos-met-spul-om-weg-te-geven-of-te-verkopen/

 

Dit vind je misschien ook leuk...