TREK DE DINGEN GEDULDIG NAAR JE TOE (GRATIS OF BIJNA GRATIS)

Ze komen er weer aan: de dagen waarop je echt definitief de verwarming niet meer hoeft aan te zetten, zelfs ’s ochtends niet. Misschien is het bij het ontbijt een half graadje kouder dan je gewend bent, maar als je in de ochtend allerlei apparaten aanzet en het theewater aan de kook brengt, dan komt dat halve graadje er snel bij. Gewoon een kwestie van geduld hebben. Geduld is een goede bespaarmethode.

dora-dingen-aantrekken

Heb je iets nodig? Een bepaald kledingstuk, schoenen, keukenapparatuur of een ander, niet echt goedkoop ding, waar je niet omheen kunt? Koop het niet meteen! De kans is namelijk groot dat je teveel betaalt. Zomaar een winkel binnenlopen en kopen wat je nodig hebt, is meer voor de welvarende mensen. Als je moet of wilt besparen, is zomaar een winkel binnenlopen een slechte strategie.

Printer

Je kunt echt veel besparen, als je wacht en oplet. Als je een nieuwe printer nodig hebt, is de kans groot dat er tussen nu en een aantal weken een aanbieding is bij één of ander elektronicawarenhuis, waardoor je vele tientjes bespaart. Of je komt iemand tegen die net zelf een nieuwe printer heeft gekocht, en zijn nog goed bruikbare oude printer aan jou wil geven. Voor niks.

Wandel af en toe eens de kringloopwinkel binnen, of de kledingwinkel van het Leger des Heils. Wedden dat je precies de goede merkbroek kunt kopen, die jij al zo lang zocht, voor de fractie van de oorspronkelijke prijs? Misschien hangt jouw favoriete broek de eerste paar keren niet in het rek. Maar als je volhoudt, dan hangt ‘ie er op een dag gewoon, voor jou, omdat het zo hoort.

Dora kledingmerkjes 1

Kosmische signalen

Zie het maar zo: als je iets nodig hebt, dan zend je een soort kosmische signalen uit, naar het ding dat je nodig hebt. Jouw systeem zoekt contact met het systeem van het kledingstuk of het apparaat dat jij nodig hebt. Dat komt naar je toe, echt. Maar je moet wel even geduld hebben. Op een dag ontmoet je elkaar, en dan weten jullie beide: wij blijven bij elkaar. Het is net als de liefde! Ook in de liefde moet je soms geduld hebben, en de boel niet overhaasten. Dat is met spullen net zo.

Dora fantasie 1

Wacht, kijk en luister, vang de signalen op, en doe nog even niets. Totdat het ‘Ding’ ineens op je weg komt, aangelokt door jouw wens. Gratis of bijna gratis, omdat jij het zo graag wilt, en het geduld hebt gehad om op ‘de ware’ te wachten. Omdat je niet meteen naar de winkel bent gerend, maar eerst een band hebt opgebouwd met het voorwerp of product dat voor jou bedoeld is. Het is net telekinese: het bewegen van voorwerpen over een afstand. Denk en het komt goed. Positief denken.

Dora reshare 3

LEES MEER:   Het Leger des Heils heeft in sommige plaatsen zoals Groningen en Arnhem zelfs trendy winkels met designkleding:

http://www.dora-besparen.nl/tip-van-de-dag/dora-tip-van-de-dag/reshare-geopend-in-arnhem-tweedehands-kleding-in-een-trendy-winkel/

 

Dit vind je misschien ook leuk...