DE LENTE ONTLUIKT: VRAAG EEN CADEAUBON VAN HET TUINCENTRUM!

De lente ontluikt! Wie graag in de tuin werkt, weinig geld heeft om gereedschap, zaden en planten te kopen, én binnenkort jarig is of iets anders te vieren heeft: die heeft misschien wat aan een cadeaubon van het tuincentrum. Gewoon vragen, en gewoon geven, ook als er niet om gevraagd wordt. Intratuin heeft bijvoorbeeld cadeaubonnen van verschillende waarden. Er is ook een Nationale Tuinbon, die in tientallen tuincentra kan worden ingeleverd. Met een bon kan de gelukkige ontvanger zelf iets uitzoeken, gratis of met een kleine bijbetaling.

Dora balkontuin

Zo’n cadeaubon is niet alleen leuk voor de ontvanger, maar ook voor de gever, vooral als beiden een interesse voor tuinieren delen. Als je later bij elkaar op visite komt, heb je meteen een leuk gespreksonderwerp: wat heb je voor mijn bon gekocht? Dan heb je het vanzelf over jullie gezamenlijke hobby. Leuk en leerzaam!

tuinbon

Natuurlijk kun je het hele jaar door een bon van het tuincentrum vragen. Maar zeker in dit lenteseizoen moet er weer veel worden aangeschaft: misschien een nieuwe snoeischaar, een paar werkhandschoenen, een zak compost, zaden of een knielmatje. Vraag maar rustig om zo’n bon, zeker als je van tuinieren houdt maar weinig geld hebt. Zoek op internet naar de diverse tuinbonnen, bijvoorbeeld met de zoekterm ‘tuinbon’.

LEES MEER: Er is helemaal niets op tegen als je voor je verjaardag nuttige cadeaus vraagt:

http://www.dora-besparen.nl/tip-van-de-dag/dora-tip-van-de-dag/vraag-nuttige-cadeaus/

 

Dit vind je misschien ook leuk...