KOOP NU IN VOOR DE KOMENDE LENTE

De vogeltjes zijn allang begonnen met de lente, en bouwen deels al hun nesten. Om alles nog geloofwaardiger te maken, zijn de temperaturen deze week ook erg lenteachtig. En ten slotte werken de winkeliers eveneens prima mee, met allerlei aanbiedingen voor tuiniers en andere plantenliefhebbers. Als er een moment is in het jaar, waarop je als tuinfanaat echt alle reclamefoldertjes van alle winkels in de gaten moet houden, dan is het NU!

dora-tuincentrum-4

Denk daarbij niet alleen aan de tuincentra. Ja die ook, maar vrijwel alle bouwmarkten zijn eveneens begonnen met een lenteoffensief. Met goedkope tuinmeubelen, tuingereedschappen en heel veel, heel goedkope kruiden en perkplanten. Zelfs de Wibra heeft deze week een dubbele pagina met tuinartikelen en gereedschappen. Je zou zelfs kunnen zeggen: in de winkels waar je het ’t minst zou verwachten, zoals bij de Wibra, zijn de aanbiedingen vaak het laagst. Vaak gaat het om restpartijen, die de inkoper goedkoop op de kop heeft weten te tikken.

Tuinbank

Zelfs als ze in de aanbieding zijn, kosten spullen voor tuin en balkon nog steeds geld. Niet iedereen heeft eventjes vijftig euro op zak voor een voordelige tuinbank. Gelukkig is er hoop voor mensen met een extra smalle beurs: ook de kringloopcentra en de ruil- en weggeefwinkels zijn nu vaak in lentestemming. Zo kun je aan tuinartikelen komen, niet voor tientjes, maar voor een paar losse euro’s. Even opknappen, en je hebt er weer jaren plezier van.

Spullen voor je tuin en balkon? NU kopen!

kruidentuintje

LEES MEER:   Jouw balkonnetje van de zomer een relaxtuin? Begin er dan nu mee:

http://www.dora-besparen.nl/naar-buiten/maak-van-je-balkonnetje-een-relaxtuin/

 

Dit vind je misschien ook leuk...