MET EEN BON VAN HET TUINCENTRUM BEN JE ER HELEMAAL KLAAR VOOR

Met de lente in aantocht is het een goed idee om wat geld te reserveren voor je tuin of je balkonbakken. Binnenkort zijn er weer goedkoop tuinplantjes te koop, bij de tuincentra maar ook bij de bouwmarkten en supermarkten. Dan is het ook tijd om versleten tuingereedschap en gebroken potten te vervangen. Een tuin hoeft niet per se duur te zijn, maar helemaal gratis is het niet.

Onder die omstandigheden heb je vast wat aan een cadeaubon van het tuincentrum. Gewoon vragen, en gewoon geven, zo’n bon, ook als er niet om gevraagd wordt. Ook kleine kwekers en centra geven cadeaubonnen. Dan kan de gelukkige ontvanger zelf iets uitzoeken, gratis of met een kleine bijbetaling.

Interesse

Zo’n cadeaubon is niet alleen leuk voor de ontvanger, maar ook voor de gever, vooral als beiden een interesse voor tuinieren delen. Als je later bij elkaar op visite komt, heb je meteen een leuk gespreksonderwerp: wat heb je voor mijn bon gekocht? Dan heb je het vanzelf over jullie gezamenlijke hobby. Leuk en leerzaam!

Natuurlijk kun je het hele jaar door een bon van het tuincentrum vragen. Maar zeker in dit lenteseizoen moet er weer veel worden aangeschaft: misschien een nieuwe snoeischaar, een paar werkhandschoenen, een zak compost, zaden of een knielmatje. Vraag maar rustig om zo’n bon, zeker als je van tuinieren houdt maar weinig geld hebt.

LEES MEER: Ook vorige jaren schreven we al – Je kunt ook samen je gezamenlijke oogst plannen, heel gezellig:

PLAN SAMEN DE OOGST EN DEEL MET ELKAAR in 2020

Dit vind je misschien ook leuk...