KOOP JE KERSTSPULLEN NU BIJ HET KRINGLOOPCENTRUM (VOOR WEINIG GELD)

Eén van de neven heeft een zwikje dochters dat, de een na de ander, op kamers gaat wonen en op eigen benen gaat staan. Bij de uitzet van zo’n allereerste mini huishouden hoort eigenlijk ook een min of meer complete kerstuitrusting: ballen en andere versierselen, een snoer lampjes en misschien zelfs een kek namaak kerstboompje. Dat kan financieel best in de papieren lopen, zelfs als je alles bij de Action koopt.

dora-kerst-7

Ho, dat is nergens voor nodig! De dochters van de neef zijn de afgelopen jaren bij herhaling prima geslaagd bij het plaatselijke kringloopcentrum. Daar staan nu (of binnenkort) hele kerstbomen, met ballen, lichtjes en piek en al, voor luttele euro’s te koop. Als mensen hun zolder en kasten rigoureus opruimen, dan gaan ook veel dozen met kerstspullen naar de kringloop. Die spaart de kringloopmanager op tot de laatste anderhalf tot twee maanden van het jaar. Kerstballen en engelenhaar zijn immers seizoenproducten.

Om de hoek

Ben je dus op zoek naar kerstdecoraties, maar wil je er zo weinig mogelijk voor betalen? Ga dan nu eens kijken in het kringloopcentrum bij jou om de hoek. En als er nog geen kerstklokjes klingelen, vraag de baas dan wanneer hij wel met zijn kerstshow begint. Het wordt langzamerhand tijd! Bij het kringloopcentrum moet je wezen. Ho, ho, ho!

dora-kerst-8

LEES MEER:   En nu we het toch over de Kerst hebben: weet jij wat een normaal mens zoal eet, tijdens een kerstdiner? Tante Dora treedt in details:

http://www.dora-besparen.nl/tip-van-de-dag/dora-tip-van-de-dag/spaarzaam-kerstdiner-wat-eet-een-gezellig-mens-zoal/

 

Dit vind je misschien ook leuk...